Kjærlighet - hvordan få gnisten tilbake i parforholdet

Her finner du  flere kortfattede artikler som handler om hvordan dere får kjærligheten og gnisten tilbake i parforholdet.

I artikkelen "Hva er forelskelse?" beskriver vi hva forelskelse er, den psykologiske årsaken til de herlige følelsene og hvorfor forelskelsen går over. 

I artikkelen "Mistet følelsene? Hvordan bevare kjærligheten?" beskriver vi hvordan kjærestefølelsene styrkes ved å gjøre kjærlige handlinger som å se dine kjære i øynene, virkelig lytte uten å tolke eller stryke din kjære på kinnet. Vi viser også hvor viktig det er å kommnisere på samme kanal slik at følelser ikke møtes av meninger eller gode råd.

I artikkelen "Problemer med nærhet og intimitet?" viser vi viktigheten av å være i kontakt med seg selv, sin kropp og sine følelser som grunnlag for kontakt og intimitet med hverandre. At det må være noen hjemme for at det skal oppstå kontakt!  Denne form for kontakt og nærhet kan bare oppstå i øyeblikket og artikkelen beskriver hvordan dere kan øve for å få dette til i prakis. Vi kaller det mindfullness for par.

I artikkelen "Hva kjennetegner god seksualitet i parforhold?" beskriver vi hvilke kvaliteter som kjennetegner god seksualitet i det langsiktige og kjærlighetsfulle parforholdet. 
 
I artikkelen "Følelser i parforholdet - 150 vanlige følelelseord" viser vi viktigheten av å trene på å kjenne inn og utrykke følelser i parforholdet. Her presenterer vi også 150 vanlige følelsesord.

 

Les mer om Kjærlighet - hvordan få gnisten tilbake i parforholdet her:

 

Ønsker du å få gnisten tilbake i ditt parforhold?
Ta gjerne kontakt med oss for en prøvetime


Hjertets tale

Vær stille min Tanke

så jeg kan høre mitt Hjertets tale 

Vigdis Garbarek